Back2Back промоција со Мери Арсова на новите книги ,,Кобајаши Мару” и ,,Коски, пепел, чад” на градски плоштад, Крива Паланка – 19.06.2024

Впечатоци од вчерашната back2back промоција со Мери Арсова во Крива Паланка. Благодарност до Europe House…

Read MoreBack2Back промоција со Мери Арсова на новите книги ,,Кобајаши Мару” и ,,Коски, пепел, чад” на градски плоштад, Крива Паланка – 19.06.2024

Трибина на 61. Рацинови средби, посветена на “Приказните и раскажувањето”. – 19.06.2024

Успешно завршена трибина во рамките на 61. Рацинови средби, посветена на “Приказните и раскажувањето”. Благодарност…

Read MoreТрибина на 61. Рацинови средби, посветена на “Приказните и раскажувањето”. – 19.06.2024