Back2Back промоција со Мери Арсова на новите книги ,,Кобајаши Мару” и ,,Коски, пепел, чад” на градски плоштад, Крива Паланка – 19.06.2024

Впечатоци од вчерашната back2back промоција со Мери Арсова во Крива Паланка. Благодарност до Europe House Kriva Palanka и кривопаланчани за топлиот пречек. 🙂