Трибина на 61. Рацинови средби, посветена на “Приказните и раскажувањето”. – 19.06.2024

Успешно завршена трибина во рамките на 61. Рацинови средби, посветена на “Приказните и раскажувањето”. Благодарност до организацискиот одбор на манифестацијата, и на соговорничката @nikolovadesanka, до локалната библиотека, како и до сите присутни кои земаа збор и се вклучија во дискусијата. 😊