Промоција на ,,Кобајаши Мару” во The Booksy, Куманово – 25.06.2024

Претпоследно гостување за предлетната сезона. Книжарницата @booksy.mk од Куманово беше топол домаќин, а промоторката @martadimitrov понуди значаен осврт на моите романи, вклучувајќи го и “Кобајаши Мару”. Јунската турнеја ја завршуваме утре (27.06.) во Струмица. Се гледаме во @europehouse_strumica од 19:00.