Промоција на ,,Кобајаши Мару” во The Bookshop, Гевгелија – 15.06.2024

Впечатоци од вчерашната промоција на романот “Кобајаши Мару”, во Гевгелија. Благодарност до промоторката Mirjana Prodanova, организаторот The Book Shop, и до многубројната публика. Повторна средба ви најавувам и во иднина со ново дело. Бевте прекрасни! 😊