Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Гостување на Саем на книга (11.09.2020)

На овогодинешниот Саем на книгата 2020, Ковид издание, денес пред А1 арената (спортска сала ,,Борис Трајковски”) во Скопје, на штандот на издавачкиот центар Антолог имаше потпишување и книжевна дружба со писателот Анде Јанков. Читателите имаа можност да си ја добијат неговата нова книга Виенски гамбит со посвета од авторот.

Во согласност со препораките за организација на вакви настани, беа испочитувани сите мерки за држење растојание, носење маски и дезинфекција.

За сите кои не ја изгледа првата премиерна онлајн промоција можете да ја изгледате на следново видео.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=247925246592498