За пишување романи

КРИМИ ВОДИЧ

Проследете го водичот за пишување крими романи, со кој сите Вие, кои сте заинтересирани да навлезете во водите на еден од најтешките жанрови, ќе можете да ги дознаете правилата и принципите според кои се водат најголемиот број од крими писателите денес.